Доста от новите депутати въвеждат и нови, модерни практики. Всъщност,

...
Доста от новите депутати въвеждат и нови, модерни практики. Всъщност,
Коментари Харесай

Хаджигенов даде отчет пред избирателите: НСО се превърна в служба за банкети и оргии за сметка на данъкоплатците

Доста от новите депутати вкарват и нови, съвременни практики. Всъщност, не толкоз съвременни, колкото естествени, само че непознати до момента в родния Парламент. В случая иде тирада за това, че някои от новоизбраните народни представители смятат за свое обвързване да дават доклад за свършеното от тях в Народно събрание. Това стори Иво Мирчев от Демократична България, а в този момент го прави и Николай Хаджигенов от Изправи се Мутри вън. Той даде своя доклад обществено - на стената си в обществената мрежа. 

ЕТО КАКВО Е СВЪРШИЛ ДО МОМЕНТА ОЧЕРТАВАЩИЯТ съдебна експертиза КАТО ЕДИН ОТ НАЙ-АКТИВНИТЕ И ОДУМВАНИ ДЕПУТАТИ - НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ:

ОТЧЕТ

смятам за редно да осведомявам жителите за осъщественото все още, като депутат. Естествено не е доста, само че е от сърце.

На първо място, несъмнено и откакто стана ясно, че министър председателят в оставка не счита да върне ключовете от джипката, внесох законопроект за изменение и допълнение на Закона за НСО в частта да отпадне обезпечаването от НСО на профилиран превоз за кмета на столицата, доколкото властта НЕ би трябвало да е обвързвана с обезпечаване на първокласен метод на живот за сметка на данъкоплатците.

По същия метод, следва да отпадне 4-годишното возене за сметка на данъкоплатците на ръководителя на Народно събрание и на министър ръководителя - неотложно след освобождение на длъжността.

Начинът за взимане на решения КОЙ, за какво и докога да бъде охраняван също следва да бъде изменен, доколкото НСО се трансформира в работа за банкети и оргии за сметка на данъкоплатците.

Промени в Избирателния кодекс и Закона за правосъдната власт, даващи опция на групи български жители да вземат присъединяване в изборния развой, като цивилен (непартийни) претенденти, като магистрати, военнослужещи и прочие лишени досега от това си право.

На последно място, въпреки и не по значение, възобновяване на Глава 26 от Наказателно-процесуален кодекс в редакцията си от преди 2010г., с която герП върнаха фигурата на “вечния обвинен ”, развързвайки ръцете на прокуратурата за процесуален тормоз и инквизиция, станали мотив за безчет неоправдателни решения против България.

Можете да намерите информацията на уеб страницата на Народно събрание

Един елементарен АДвокат
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР