Доста, но по-малки клубове подкрепят Борислав Кьосев като кандидат за

...
Доста, но по-малки клубове подкрепят Борислав Кьосев като кандидат за
Коментари Харесай

Шефът на НВЛ, Мартин Стоев и по-малки клубове подкрепят Боре Кьосев за нов президент на БФВ

Доста, само че по-малки клубове поддържат Борислав Кьосев като претендент за нов президент на Българска федерация по волейбол. Досегашният вицепрезидент на централата ще разкрие повече детайлности към своята кандидатурата на конференция на следващия ден по обед. На срещата с медиите по наша информация ще бъдат Мартин Стоев като представител на Сливнишки Герой, Пламен Христов, ръководителят на Национална волейболна лига Мина Николова, представители на клубове от Перник, Тетевен, Етрополе и други.
 Кьосев против Ганев. А кой е за волейбола?
Кандидатурата на Борислав Кьосев за ръководител на УС на БФволейбол бе импортирана публично през днешния ден в деловодството на федерацията.
 Официално: Клубове издигнаха Боре Кьосев за президент на БФВ
Припомняме, че преди две седмици бе издигната кандидатурата на сегашния вицепрезидент Любо Ганев от предприемчив комитет от 51 клуба, който желае промени в родния волейбол и федерация, както и изключително Общо заседание на 16 януари.
 УС на БФ Волейбол ще прегледа на следващия ден настояването за Извънредно общо събрания
По наша информация на следващия ден на изключително съвещание на УС на БФВ от 10 часа ще се разисква точната дата (16 или 20 януари) пък за изключително Общо заседание на централата, на което сигурно ще има избор на нов президент на БФВ. Утре УС ще заседава по 6 точки, като едната ще бъде тази за ново Общо заседание. Редовното такова е на 20 декември в Казанлък, а идващото през януари ще бъде изключително, където ще има промяна на властта. Има обаче и искащи сходно изключително Общо заседание да бъде след края на шампионатите през април, само че занапред ще се взема решение по кое време ще бъде тъкмо сбирката за избор на правоприемник на инж. Данчо Лазаров.

dsport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР