Доста изненадващо, вчера вечерта Porsche разкри първите подробности за ново попълнение в

...
Доста изненадващо, вчера вечерта Porsche
разкри първите подробности за ново
попълнение в
Коментари Харесай

Porsche представи Cayenne Coupe

Доста изненадващо, през вчерашния ден вечерта Porsche разкри първите детайлности за ново попълнение в фамилията Cayenne, наречено Cayenne Coupe.

Porsche Cayenne Coupe се отличава с по-остри и атлетични в съпоставяне със стандартната версия на модела линии пропорции, заден ред с две лични седалки, избор между стандартен панорамен стъклен таван (2.16 кв.м) или карбонов и други. Друга интересна специфичност на новия автомобил е неговият адаптивен спойлер на тавана, който автоматизирано се разтегля допълнително със 135 мм при преминаването на границата от 90 км/ч.

При лансирането на Cayenne Coupe на пазара през май, Porsche ще предложи автомобила във версия Cayenne Coupe с трилитров шестцилиндров турбоагрегат с 340 конски сили и 450 Нм, и Cayenne Turbo Coupe с четирилитров, V8 с 550 конски сили и 770 Нм. Втората от модификациите ще бъде в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 286 км/ч.

Базовата цена на Cayenne Coupe за Германия е определена на 83 711 евро, а топ изпълнението Cayenne Turbo Coupe ще коства 146 662 евро.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР