Доста интересен хороскоп е изготвен за някои зодии за днес,

...
Доста интересен хороскоп е изготвен за някои зодии за днес,
Коментари Харесай

Вижте си хороскопа за днес

 Доста забавен хороскоп е направен за някои зодии за през днешния ден, 12 декември. Ето какво вещаят звездите съгласно Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ще имате триумф в случай че се въоръжите с самообладание и си наложите успокоение. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят. По-добре откажете командировката, даже и да е примамлива и печеливша, в случай че ви пречи да се справите с професионалните си отговорности. Бъдете деликатни с хората, които обичате и на които държите, изключително към околните си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете естетика в персоналните връзки, в случай че към момента не сте фамилни и да се отдадете на полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ 

Бъдете внимателни в диалозите на работното място и деликатни към новите си познати. Ще ви е мъчно да убедите вашите близки, а и сътрудниците си, че са нужни промени в обща изгода. Занимаващите се с произвеждане на хранителни артикули да чакат инспекции. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Не се отхвърляйте от сантиментална среща, в случай че към момента търсите огромната си обич. Не пропускайте персоналния празник на ваш другар. Ще се зарадва на поздрава ви, даже и да не отидете персонално. Вашите половинки ще бъдат щастливи, в случай че не пропуснете половите мигове.

БЛИЗНАЦИ

Проведете диалог, който отложихте през миналата седмица. Не забравяйте да поставите изискванията си, с цел да не навредите на работата си, изключително в случай че сте на управителен пост. Завършете започнатите задания. Внимавайте при подготовката на финансови документи. Не е изключено да разрешите значими фамилни и персонални проблеми, само че изискването за триумф е да запазите успокоение. Сексуалните ви връзки към момента са проблематични и не сте дейни, само че е време да измененията това състояние, с цел да не подтикнете половинката си към невярност.

РАК

На работното място запазете безмълвие, с цел да не си създадете неприятности с рецензията. Ще научите за финансови приходи, част от които са персонално за вас. Промените са удобни. Прекалената ви изчерпателност води до заплеснатост и неспособност да чуете предложенията на сътрудниците си. Проблемите ви в късния следобяд са свързани със фамилията, само че и неприятните диалози носят изгода и стабилизират връзките ви. Не се гответе за полови преживявания, в случай че сте изтощени, по-добре се отдайте на отмора и сън.

ЛЪВ

На работното място запазете успокоение и отхвърлете рутинната си работа, макар че няма да ви е прелестно да слушате рецензия без причина и упреци от вашите началници. Приключете дилемите си до обед, а следобяд се срещнете с сътрудници. В този ден са вероятни проблеми с персоналния ви автомобил. Посетете сервиз и го оправете, в случай че ви следва пътешестване зад граница. Общуването с близките, даже и с най-близките ви е затруднено, поради желанието ви да спорите и да налагате мнението си. От вас зависи дали ще изживеете сантиментални мигове и полови удоволствия.

ДЕВА

Очертава се опция за бърз напредък в материално отношение, само че незабавно ще се намерят хора, които да ви оферират да инвестирате облагата си. Нови запознанства са основа за бъдещите ви триумфи, само че и за неуспех, в случай че сте доверчиви. Отложете плануваното пътешестване, поради неспособност да изоставите дилемите на работното място. Не давайте информация за персоналния си живот, с цел да не се възползват ваши неприятели от нея и да не навредят на връзките ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс е причина да се комплексирате.

ВЕЗНИ

Не проявявайте страст на работното място и не взимайте импулсивни решения. Не планирайте значими настоятелен срещи. Не споделяйте проектите си. Очаквайте доходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече отговорности, осъществете малко делово пътешестване. Вечерта срещате усложнения вкъщи, тъй като ще ви намерят работа, която няма да ви е по усета. Не се измъквайте, а я свършете. Не се колебайте да поставите непосредствено въпроса за изневярата, в която ви упрекват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

СКОРПИОН

От сутринта се обогатете с нови познания, с цел да съумеете да се справите със служебните си задания. Вероятността за триумф с начинанията е огромна, в случай че сте упорити и не се противопоставяте на вашите сътрудници. За удобното развиване на нещата ще помогне ново запознанство или ненадейно стичане на събитията. В персоналните връзки сте нестабилни. Проблемите са подбудени от ваши неточности. Оправете зародилите недоразумения в фамилията. Близките ви са разочаровани от вашето неявяване и неоснователно нападателно държание вечерта.

СТРЕЛЕЦ

Колегите ви се стремят да завоюват вашето внимание. Не избързвайте в изявление на отзиви, свързани с работата им. Още сутринта ще усложните връзките си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата. Тя ще ви покаже правилният път. Не допускайте проблеми в фамилията си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си коства поради служебни проблеми да унищожавате и хармонията в дома си. Новото запознанство в персонален проект е впечатляващо, само че не го превръщайте преждевременно в полова връзка.

КОЗИРОГ

Орисани сте да срещате странни хора. Денят ви сервира изненади, свързани с ваши сътрудници, от които сте разочаровани. По-добре избягвайте общуването, в случай че видите, че са склонни да основават спорове. Вашата увереност ви оказва помощ да не загубите самообладание и ще съумеете да се справите с компликациите на работното си място. Не мислете, че откакто сте дали заричане да сте точни ще ви простят елементарно закъснението. Личните ви връзки са проблематични и не са изключени кавги, които през днешния ден вечерта ще ескалират в решението на брачната ви или интимна половинка за разлъка.

ВОДОЛЕЙ

Денят е неподходящ, поради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги посочите на сътрудниците си, с цел да можете да ги отстраните с общи старания. Не започвайте задания, свързани с професионалните ви триумфи. Планетите ви поучават да обмислите новите доходни оферти, и да се възползвате оптимално от тях. Приятна вест за триумф в любовта ще ви оправи настроението. Вечерта сте под въздействие на разправиите, разразили се следобяд. Обидените сте без причина и не желаете да се отдадете на полови наслаждения.

РИБИ

В този ден сте във властта на промени, измежду които ще има и неприятни, поради предстоящи, само че бавещи се финансови приходи на които разчитате от няколко дни. Заемете се единствено с настоящите си отговорности и не влагайте пари от персоналните си спестявания, в случай че не сте сигурни в триумфа на начинанието, което сте замислили. Ако нещо би трябвало да се осъществя, дано стане без вашата директна интервенция. Не пътувайте. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот. Вечерта очаквайте сантиментална среща и полови удоволствия, за които даже не сте си мечтали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР