Доста хора се обръщат към нас по отношение на дейността

...
Доста хора се обръщат към нас по отношение на дейността
Коментари Харесай

Кметът на Сливен настоява ВиК да работи по-бързо по проекта си и да възстановява разкопаните участъци

Доста хора се обръщат към нас във връзка с активността на ВиК, само че би трябвало да кажем изрично, че Община Сливен не управлява по никакъв метод сдружението, което е държавна благосъстоятелност “, съобщи пред представители на медиите кметът Стефан Радев.

Журналистите потърсиха мнението му за изкопните действия по плана на ВиК, които провокират стеснение за водачите, основават ежедневни проблеми по пътните артерии в града.

„ Много жители се обръщат към нас и подават сигнали във връзка с извършващите се сега изкопни работи на „ ВиК-Сливен “ и аз разбирам недоволството им. Опитваме се да работим с сдружението, тъй като услугите, които предлага, са значими за нашите жители, включително и планът, който извършва сега. Разбираме, че тази активност би трябвало да се извърши, само че настояваме да го вършат по-бързо и по-стегнато “, сподели кметът.

Представител на Общината участва на последните оперативни срещи на „ ВиК-Сливен “ с реализатори на ремонтите поради зародилите въпроси.

„ На тези срещи настояваме всякога да се работи по-стегнато и да се възвръщат бързо разкопаните сектори. Тази седмица е обсъждан напредъкът по понижаване на запрашеността, в това число за миене на улиците, по които се работи. Тези два казуса – запрашеността и информационните проблеми, които основават, са непрестанно във фокуса ни “, добави сливенският градоначалник.

По негово мнение от „ ВиК-Сливен “ би трябвало да бъдат по-активни по отношение на информираността към обществото за затваряне на улици и спиране на водоподаването.

„ Основният ми апел към сдружението е да бъде по-комуникативно, да търси контакт с хората, с цел да понижат до най-малко неприятните изненади за съгражданите ни. “, добави още кметът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР