“Доста готино”. Така определи Клей Томпсън преминаването на ЛеБрон Джеймс

...
“Доста готино”. Така определи Клей Томпсън преминаването на ЛеБрон Джеймс
Коментари Харесай

Томпсън се радва на ЛеБрон в Лейкърс

“Доста готино”. Така дефинира Клей Томпсън прекосяването на ЛеБрон Джеймс в състава на Лос Анджелис Лейкърс. 28-годишният гард на Голдън Стейт е родом от Ел Ей, а татко му Майкъл Томпсън има пет сезона като “езерняк” в края на 80-те и началото на 90-те години, в които печели две трофеи на НБА.

“Когато ЛеБрон започваше кариерата си в Кливланд, още като новобранец, едва ли някой си е помислял, че един ден ще играе за Лейкърс. Но това подвига интереса към Лигата, а в Ел Ей още веднъж ще са в центъра на медийното внимание, тъкмо както когато аз бях дете и ги следях като фен”, разяснява Томпсън.

“Досега постоянно съм играл против него, когато е бил на върха на Изток, по време на финалите. Очаквам, че съществено ще усъвършенства равнището на Лейкърс, а също така те взеха и още няколко играчи, които са потвърдени имена. Всеки път, когато играеш против най-хубавите в света, би трябвало да го правиш по допустимо най-хубавия и предан начин”, прибавя още Клей, който игра против ЛеБрон във финалите на НБА в четири поредни години, в които Уориърс непроменяемо се срещаха с Кливланд в борбата за купата.

“Съперничеството сред Оукланд и Лос Анджелис, сред Залива и Ел Ей е ужасно във всеки спорт, а в този момент няма да е друго, когато става дума за баскетбол”, добавя той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР