Доста голяма част от романтичните книги и филми разказват историята

...
Доста голяма част от романтичните книги и филми разказват историята
Коментари Харесай

Защо мъжете предпочитат по-глупави жени

Доста огромна част от сантименталните книги и филми описват историята за интелигентна и сполучлива жена, която побеждава красивата, само че не изключително интелигентна съперница. В края на краищата оставаме с усещането, че интелектът е най-хубавото оръжие, с което да се притеглят мъжете.

Науката обаче е на друго мнение. Според данните на ново изследване доста умни дами остават сами и то не тъй като по този начин са избрали, а тъй като мъжете избират по-малко интелигентните дами, написа tialoto.bg. Изследването, в което са взели участие 121 британци, открило, че дамите с висок разсъдък се смятат за „ проблематични “ в хетеросексуалните връзки. Разбира се, същата линия при мъжете се оказва много мечтана.

„ Успелите мъже излизат с не толкоз съумели дами, не тъй като желаят глупави дами, а по-скоро тъй като желаят някого, който да подрежда живота си по този начин, че той да бъде съчетаем с техните цели “, споделя финансовият кореспондент Джон Картър.
Като цяло, мъжете не желаят жена, която да употребява интелекта си за значима работа. Предпочитат да са с такава, която желае да бъде на „ задната седалка “ и да се преценява с тях.

Какво би трябвало да създадат умните, самотни дами, в случай че не желаят да останат сами? Да се насочат към мъж, който е по-малко просветен от тях. Това не е доста сантиментално, само че е съвет, който дават амбициозни дами като Линда Хършман, създател на Get To Work.

Макар и да звучи необичайно, става известно, че дамите одобряват този съвет. Според специалистите 21% от омъжените дами имат брачен партньор, който е по-малко просветен от тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР