Доста актуална тема стана в последния месец развитието на София

...
Доста актуална тема стана в последния месец развитието на София
Коментари Харесай

Инж. Димитър Димов, кандидат за кмет на район Надежда от ГЕРБ: Най-важна е комуникацията с хората

Доста настояща тематика стана в последния месец развиването на София в северната част. Това съобщи в студиото на izbori.bg инж. Димитър Димов, претендент за кмет на регион "Надежда " от Политическа партия ГЕРБ.

Той разкри какво е направено и се прави за подобряването на стратегическите ул. "Рожен " и Северната скоростна дъга. По думите му се усъвършенства и качеството на образованието в кв. "Требич " и в кв. "Илиянци ".

Инж. Димов описа каква е била "Надежда " преди да стане кмет.

"Като изключим дните, когато съм бил в отпуск, аз всеки ден съм на крайник. През 2007 година в доста зони времето беше спряло ", сподели още той.

Кандидатът за кмет сподели, че в регионът обаче въпреки всичко има потребност доста улици да бъдат асфалтирани. Следващата година ще стартира възобновяване на две от тях.

"Паркирането по тротоарите е извънредно сериозен проблем. Не може да продължава такова нещо. Последните години има доста тъжби от жители. Самите те станаха нетърпими към това ", добави Димов.

По думите му, все още обаче няма заплаха в Северен парк да влизат коли, с цел да паркират. Инж. Димитър Димов удостовери, че метрото е извънредно значимо за региона. Обмисля се развиването на метрополитена, изясни той.

"Най - значимата е връзката с хората ", съобщи още претендентът за кмет на регион "Надежда ". Относно чистотата на въздуха в София, съгласно него ограниченията, които са подхванати са доста съответни.

"Районът е включен в програмата за замяна на отоплението. Продължаваме да работим в посока подобряването на въздуха. Не е правилно, че в "Надежда " е най-мръсен въздуха ", сподели инж. Димитър Димов.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ съобщи, че акцията на територията на регион "Надежда " е доста толерантна. "За мен политиката е битка на хрумвания, само че другояче това е методът - разговор ", сподели той и разкри, че след четири години вижда "Надежда " като един същински хубав регион.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР