Доскорошният управител на столичната зала “Христо Ботев” Боре Кьосев наскоро

...
Доскорошният управител на столичната зала “Христо Ботев” Боре Кьосев наскоро
Коментари Харесай

Боре Кьосев пред Sportal.bg: Изкарах зала “Христо Ботев” на печалба, но…

Доскорошният шеф на столичната зала “Христо Ботев” Боре Кьосев неотдавна бе освободен от отговорностите си от управлението на Българска федерация по волейбол, която стопанисва оборудването.
 Боре Кьосев към този момент не е отпред на зала „ Христо Ботев”
“През последните две години и половина бяха шеф на зала “Христо Ботев” и мога гордо да заявя, че я изведох на облага. Под мое управление оборудването бе напълно актуализирано. Направиха се нови тоалетни, ново осветяване и отопление, фитнес, барче. За първи път от доста години тази зала осъществя облага от стопанисването си”, съобщи Боре Кьосев особено пред Sportal.bg.
 Общо заседание на федерацията по волейбол в Казанлък @@@

“Преди месец седнахме с новия президент на БФ Волейбол Любо Ганев и обсъдихме обстановката. Той смяташе, че би трябвало да се освободи моята компания, която се занимаваше със зала “Христо Ботев”. Предложи ми да остана да управлявам оборудването против заплата, която в никакъв случай досега не съм получавал за тази активност. Наскоро се чухме и той ми изясни, че това не допустимо, поради многото разноски по оборудването. Сега за ръководството на зала “Христо Ботев” ще се грижи формата към БФ Волейбол “Волей Промоушън”, която е ръководена от Валентин Помаков”, добави Боре Кьосев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР