Доскорошният треньор на ЦСКА-София Стойчо Младенов е провел днес преговори

...
Доскорошният треньор на ЦСКА-София Стойчо Младенов е провел днес преговори
Коментари Харесай

Стойчо Младенов води финални преговори с "ЦСКА 1948"

Доскорошният треньор на " ЦСКА-София " Стойчо Младенов е провел през днешния ден договаряния с " ЦСКА 1948 ", заяви " Спортал ". По неофициална информация той даже към този момент е приел отправената към него оферта да заеме пост в клуба. Повече детайлности ще бъдат изнесени от управлението на " ЦСКА 1948 " по-късно през днешния ден или на следващия ден.

От клуба преговаряха от няколко месеца с Младенов. Предложено му е да заеме висока позиция с оперативни функционалности. Така той би се трансформирал в следващият някогашен футболист на ЦСКА, който работи в " ЦСКА 1948 " след треньора Любослав Пенев, наставника на дублиращия тим Валентин Илиев, спортния шеф Радослав Здравков, основният скаут на първия тим Спас Джевизов, основният селекционер Методи Томанов, шефът на детско-юношеската школа Методи Деянов и други

Интересното е, че Стойчо Младенов и Любослав Пенев имаха мощни търкания през м.г., когато Младенов се оплака, че е заварил отбора  на " ЦСКА-София " в трагично физическо положение след напускането на Пенев. Последният не остана задължен и съобщи, че Стойчо Младенов е преговарял зад тила му да заеме поста му на " Българска войска ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР