Доскорошният треньор на Литекс Люпко Петрович е предизвикал тежка катастрофа

...
Доскорошният треньор на Литекс Люпко Петрович е предизвикал тежка катастрофа
Коментари Харесай

Люпко Петрович катастрофира. Мерцедесът му се движил в насрещното

Доскорошният треньор на Литекс Люпко Петрович е провокирал тежка злополука в. Той и водачът на другата кола са се разминали единствено с леки пострадвания, оповестява „ Курир “. 

На Околовръстния път в столицата на Сърбия 77-годишният Петрович е влезнал в насрещното платно със своя мерцедес и е блъснал странично шевролет, ръководен от 63-годишен лидер.

Алкохолната проба и на двамата водачи е негативна.
Не е ясно каква е повода Люпко Петрович,
който в България е водил още тимовете на Левски и ЦСКА, да навлезе против придвижването и да кара там известно време, до момента в който се стигне до случая. Двамата потърпевши са откарани в болница с леки пострадвания.

Петрович води отбора на Литекс във Втора лига през миналия сезон, само че се раздели с клуба след края на акцията. Легендарният сръбски треньор печели Купата на европейските първенци с Цървена звезда през 1991 година. В България той става първенец с Левски през 2001 година, а три години по-късно печели купата с Литекс.

„ Аз мисля, че Левски имаше най-силния тим през предишния сезон. Показа го и в Европа, където в профил мощен отбор като ПАОК. „ Сините ” разполагаха и с най-хубавия треньор – Станимир Стоилов. Големите спорове, които имаше в клуба, повлияха по тази причина Левски да не нападна купата. Мъри е доста добър треньор, само че няма по какъв начин един треньор да е президент и да взема решение всичко в един клуб. А Мъри искаше да взема решение всички въпроси в Левски. При това състояние мъчно се получават нещата и „ сините ” се провалиха “, разяснява миналия сезон Люпко Петрович.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР