Доскорошният треньор на Левски Николай Митов поема новакът в Първа

...
Доскорошният треньор на Левски Николай Митов поема новакът в Първа
Коментари Харесай

Жадното се завръща в Първа лига

Доскорошният треньор на Левски Николай Митов поема новакът в Първа лига - Септември София, написа Sportal.bg.

Само преди два кръга експертът се раздели със " сините ", които заложиха на някогашния ментор на Лацио и Фиорентина Делио Роси, само че към този момент има нов тим.

Треньорът на септемврийци Димитър Васев ще бъде освободен от поста си, откакто отборът записа четири провали в първите пет кръга на родния хайлайф.

Собственикът на Септември Румен Чандъров е мощно отчаян от старта на шампионата, като е решил да върне някогашния си треньор. Именно той пусна Митов на " Герена " заради положителните си връзки с Даниел Боримиров в края на февруари, когато 26-кратните първенци го взеха за заместител на Елин Топузаков.

Васев стана треньор на Септември това лято, като шефовете на клуба обновиха съвсем целия отбор, оставяйки 5-6 футболисти от тима, спечелил промоция през месец май.

Тогава треньор бе Христо Арангелов, който бе първи асистент на Васев, защото няма лиценз за Първа лига. Младият експерт бе асистент на Митов при предния му престой в " Драгалевци ", а в този момент още веднъж ще бъде в щаба му.

Септември загуби през вчерашния ден с 0:1 от Берое семейството си на " Васил Левски ". Поражението е трето подред за отбора, който преди този момент отстъпи с 0:1 от ЦСКА-София и 0:2 от Славия.

Единственият триумф на Септември пък бе против Пирин Благоевград в мач от втория кръг, когато завоюваха с 1:0. Новакът е на 13-то място в класирането с три точки.

Очаква се Митов да води утрешната подготовка на отбора, повторният му дебют ще бъде против водача Черно море на Георги Иванов-Гонзо във Варна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР