Доскорошният треньор на Левски - Георги Дерменджиев може да се

...
Доскорошният треньор на Левски - Георги Дерменджиев може да се
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев вариант за Ботев

Доскорошният треньор на Левски - Георги Дерменджиев може да се завърне в Ботев (Пловдив), където работи преди повече от 10 години.

Според осведомени не е изключено от лятото експертът да поеме " канарчетата, твърди " Тема спорт ". Собственикът на " жълто-черните " Георги Самуилов разгласи, че на 29 май ще има решения по отношение на клуба, само че не разясни какви тъкмо. Предстои да разберем дали едно от решенията ще е обвързвано с треньорския пост. Николай Киров-Белия пое Ботев през август 2016-а и сега е най-дълго задържалият се ментор отпред на роден отбор.

Георги Дерменджиев към този момент има престой в Ботев. През пролетта на 2008 година той бе помощник-треньор на отбора. След това от сезон 2008/09 експертът стартира работа в Сливен. Преди време името му един път към този момент се завъртя за " канарчетата ". Дерменджиев бе освободен от Левски в края на април. За нов ментор бе разгласен Петър Хубчев, чийто контракт влиза в действие от 1 юни.

Преди това Дерменджиев дълго време бе старши треньор и асистент в Лудогорец, като с него отпред тимът на два пъти стигна до груповата фаза на Шампионската лига.

Първа лига 9 кръг, вторник 21 май  Ботев (Пловдив) 18:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР