Доскорошният програмен директор на БНТ Севда Шишманова вече официално произвежда

...
Доскорошният програмен директор на БНТ Севда Шишманова вече официално произвежда
Коментари Харесай

Вижте какво пече уволнената Севда Шишманова

Доскорошният програмен шеф на Българска национална телевизия Севда Шишманова към този момент публично създава самун, солети и брашно. Амбициозната разградчанка не падна по тил след загубата на влиятелното шефско място в телевизията-майка, където бе на работа 25 години.

Вместо да изпадне в " дупка " и да седне да се окайва, оправната Севда Шиш. се хвърли в ново занятие - върна се в печелившето дружество, приватизирано от татко й в средата на 90-те години, твърди столичен седмичник.

След гибелта на родителя фабриката е поета от брата на Севда - Адриан Шишманов. Според комерсиалния указател Севда е била в управлението на компанията и до момента в който е била програмен шеф на Българска национална телевизия. След напускането на постройката на " Сан Стефано " 29 обаче Севда навлиза съществено в мелничарския бизнес.

Изданието напомня, че Севда Шиш, както е известна измежду сътрудниците си, бе махната от шефското място в Българска национална телевизия от новия шеф на малкия екран Константин Каменаров поради големите бюджети за сериали, персонално одобрявани от досегашната програмна директорка.

Скоро откакто напусна Българска национална телевизия Севда записва своя компания, която ще се занимава с издателска, продуцентска, рекламна, преводаческа, консултантска, транспортна и спедиторска активност, както и с произвеждане и разпространяване на излъчвания и филми.

Говори се, че още като началник в Българска национална телевизия Севда Шиш употребява публичния си пост, с цел да движи персоналните си кинопроекти. Докато създаде първия си печеливш филм обаче към този момент като частно лице, тогавашната държанка на скандалния банкер Иван Миронов умерено може да разчита на сигурните облаги от солети. /Марица.бг
тагове уволнена севда шишманова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР