Доскорошният нападател на Арда (Кърджали) Димитър Макриев може да заиграе

...
Доскорошният нападател на Арда (Кърджали) Димитър Макриев може да заиграе
Коментари Харесай

Бивш ас на Левски пред договор в Трета лига

 Жадното пое тима на Хебър
Доскорошният нападател на Арда (Кърджали) Димитър Макриев може да заиграе в Трета лига напролет. Той е провел кардинални диалози с управлението на Хебър (Пазарджик) и треньора Николай Митов. Макриев е дал дума, че ще укрепи пазарджиклии в упоритостите им да се класират за втория ешелон, осведоми " Тема Спорт ".

Това ще се случи, в случай че таранът не успее да си откри клуб в чужбина. Поне на този стадий индикации и съществено предложение няма и е много евентуално Макриев да заиграе в Хебър през пролетния дял.

34-годишният нападател бе притеглен през лятото в Арда, като подписа до края на есенния дял. Той вкара 6 гола в 11 участия във Втора лига, само че самичък реши да напусне клуба от Кърджали. Раздялата стана факт на 9 ноември. Последният мач, в който Макриев попадна в групата, бе гостуването на Поморие (1:1). Той обаче остана запаса. Титуляр на върха на офанзивата бе Венцислав Христов, а в хода на срещата на негово място влезе Ахмед Осман, който преди този момент имаше единствено 37 минути през сезона поради травма.

Макриев се завърна в България след 4-годишно спиране. През 2013/14 година той бе част от Левски. След това игра в Саут Чайна (Хонгконг), унгарския Печ и три сезона в кипърския Неа Саламина. Макриев имаше сполучлив интервал и в израелския Ашдод.

Хебър желае да се укрепи с огромно име за офанзивата на Втора лига през идващия сезон. Пазарджиклии и сега наподобяват като изявен любимец. " Гробарите " водят с 2 точки на Оборище (Панагюрище) в Югозападната Трета лига. Именно панагюрският отбор е другият по-амбициозен в шампионата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР