Доскорошният капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров говори след раздялата си

...
Доскорошният капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров говори след раздялата си
Коментари Харесай

Бодуров: Има горчивина, че приключих така с ЦСКА - нямаше нужда от такива драми и глупости

Доскорошният капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров приказва след раздялата си с " алените ". Бранителят призна, че изпитва мъка от метода, по който се раздели с клуба на Гриша Ганчев.

" Има мъка. Можеше доста по-добре да се развият нещата. Да си стиснем ръцете и да се разделим. Все отново съм работил много години с тези хора, жалко… Усетих, че нещо се крои и не е наред още в първия мач за сезона. Помните, че ме оставиха отвън групата за Титоград. Тогава споделиха, че съм бил контузен, а аз не бях. Можеш ли да си извадиш капитана за първия мач през сезона?! Не е обикновено. Нямаше потребност от такива драми и нелепости.

ЦСКА очевидно не съумява да отговори на равнището на Лудогорец. И ЦСКА, и Левски не съумяват да се приближат. Трябва да се вдигне равнището, с цел да се борят за купата. Тази година виждаме на какъв брой точки изостава ЦСКА.

Дали бих приел предложение от Лудогорец или ЦСКА 1948? Принципно няма по какъв начин да кажа за нещо, че е невероятно. Но, почтено казано, има клубове, в които няма по какъв начин да отида. Дори не мисля, че бих влезнал в договаряния с тях. Няма невъзможни неща, само че въпреки всичко си съществуват някакви граници ", сподели Бодуров пред " Тема Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР