Доскорошният капитан на Левски Живко Миланов влезе в треньорския екип

...
Доскорошният капитан на Левски Живко Миланов влезе в треньорския екип
Коментари Харесай

Живко Миланов стана треньор на "Левски"

Доскорошният капитан на " Левски " Живко Миланов влезе в треньорския екип на " сините ". На откритата подготовка на тима тази заран 36-годишният бранител и някогашен национал води заниманието дружно със старшията Георги Тодоров.

В края на юни Миланов изненадващо постави завършек на кариерата си като футболист, като разкри, че има белодробно заболяване, което му пречи да играе пълноценно футбол.

На днешното занятие взе участие и някогашният футболист на " Левски "  Борислав Цонев. Треньорът Тодоров към този момент разгласи, че харесва играта на халфа, който за последно бе в хърватския " Интер "  и ще се радва той да попълни състава. Цонев към момента не е подписал контракт, а " сините " водят договаряния и с неговия близнак - Радослав, футболист на италианския " Лече ".

Футболистите на " Левски " показаха на заниманието и новите подготвителни екипи на тима. Те са на компанията Joma, която притежателят на клуба Наско Сираков дефинира персонално да бъде снабдител на оборудването за този сезон.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР