Доскорошният футболист - Даниел Златков, тръгна с победа в дебюта

...
Доскорошният футболист - Даниел Златков, тръгна с победа в дебюта
Коментари Харесай

Здрав пердах в Арена Армеец, Даниел Златков дебютира с победа в ММА боевете

Доскорошният футболист - Даниел Златков, потегли с победа в дебюта си в смесените бойни изкуства (ММА). Това стана факт, откакто някогашният бранител надви над артиста Атанас Михайлов с механически нокаут в среща от церемония вечерта " Spartacus Fighting Championship 6 " в " Арена Армеец ".

 Снимка 333949
Източник:

Както е известно, в началото водещият на " Мело ТВ фикс идея " - Наско, се отхвърли от конфликт с БГ Роналдо заради вирусно заболяване, след което заменилият го различен артист - Ивайло Захариев, се контузи и също отпадна.

 Снимка 333948
Източник:

В последна сметка Михайлов реши в последния миг да влезе в клетката, въпреки и болен, което докара до много мъжка борба с замяна на доста удари от страна и на двамата състезатели.

След втория рунд съдията реши, че Михайлов не е в положение да продължи и присъди победа за Златков, а след срещата и двамата участници в багра едвам говореха.

 Снимка 333951
Източник:

" Свикнал съм от години да ме хейтят и това единствено ме прави по мощен. Сам се убедих какъв брой е тежко в ММА и ще продължа в този спорт. Наско бе квалифициран доста добре. Екипът му се е справил чудесно. Мога единствено да го поздравя ", съобщи Даниел Златков след триумфа.

 Снимка 333952
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР