Доскорошният футболист Даниел Златков, известен като българския Роналдо, ще дебютира

...
Доскорошният футболист Даниел Златков, известен като българския Роналдо, ще дебютира
Коментари Харесай

ММА треньорът на Дани Златков пред БЛИЦ: По-добър е от редица бойци, не е някакъв лигльо!

Доскорошният футболист Даниел Златков, прочут като българския Роналдо, ще дебютира в ММА на 13 януари в “Арена Армеец ”. Участникът във Вип Брадър се довери на треньора Ангел Караиванов, който е доста известно име в средите. 30-годишният ментор е международен първенец по граплинг с над 15 години опит в професионалния спорт. Води тренировки по граплинг, ММА, кросфит, както и общофизически занимания.

Караиванов се съгласи да каже няколко думи за подготовката на Дани Златков, както и какво е мнението му за опциите на новоизлюпения войник.

" Тренирахме с Дани още преди празниците. Сега около тях малко по-леко, само че не стопираме. След Нова година към този момент тренировките ще са по-концентрирани. Той се показва сносно, считам, че ще се оправи. Ще му изготвим геймплан съгласно съперника, който още не е прочут. Ако извършва проекта и рекомендациите, имам вяра, че ще успее ", показа Караиванов пред БЛИЦ СПОРТ.

" Златков е здрав и атлетичен. Много е порядъчен и изпълнителен. Изненадан съм прелестно от него. Въобще не е някакъв глезльо. Сега доста хора му се канят, само че мога да кажа, че има много момчета в ММА, които са под неговата форма. Техниката е доста значима, само че е още по-важно да си във форма ", добави треньорът.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР