Доскорошният депутат на Възраждане Цвета Галунова вече е кандидат-депутат от

...
Доскорошният депутат на Възраждане Цвета Галунова вече е кандидат-депутат от
Коментари Харесай

Депутат от "Възраждане" стана кандидат от БСП

Доскорошният народен представител на " Възраждане " Цвета Галунова към този момент е кандидат-депутат от Българска социалистическа партия. Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди всички листи с кандидат-депутати за 31-те изборни региона и Галунова попадна на 4-о място във великотърновската листа на социалистите. Водач там е Явор Божанков, той е взел участие интензивно при подреждането на листата. 

Галунова бе народен представител на " Възраждане " до края на предишния парламент. Имаше подозрения, че ще напусне " Възраждане ", само че тя остана до последно  част от ПГ на партията на Костадин Костадинов, която дружно с Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и ГЕРБ смъкна с избор на съмнение държавното управление на Кирил Петков, в което участваха и социалистите. " В последна сметка " договорът " сред мен и " Възраждане " стартира с началото на акцията през октомври 2021 година и завърши с края на 47-то Народно заседание ", написа Галунова в обществените мрежи. 

Последният лидер на листа, който Българска социалистическа партия утвърди е доктор Георги Михайлов - той ще води претендентите на социалистите в Кърджали.

Националният съвет на Българска социалистическа партия е приел и предизборна стратегия с акцент обществена политика. След като по гледище на социалистите, постоянното държавно управление вкара безвъзмездни детски градини, в този момент Българска социалистическа партия залага на безвъзмездни учебници до XII клас, безвъзмездни медикаменти за деца до 14 година, нарастване на минималната заплата на 850 лева, освобождение от налози на работещи младежи до 26 година и други, оповестяват от " Позитано " 20. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР