Доскорошните бизнес партньори и приятели Даниел Петканов и Наум Шопов

...
Доскорошните бизнес партньори и приятели Даниел Петканов и Наум Шопов
Коментари Харесай

Наум Шопов и Петканови се изпокараха

Доскорошните бизнес сътрудници и другари Даниел Петканов и Наум Шопов се изпокараха. Двете известни двойки Алекс и Даниел Петканови и Наум Шопов и Теа Минкова отвориха обща рекламна организация, която обаче просъществува едвам няколко месеца, написа в. "Телеграф ".

Съвместният бизнес сред двойките се е разпаднал още през март, само че това не е оповестено публично нито от една от страните. В Търговския указател са налице измененията и половинката на Шопов Теа Георгиева Минкова е заличена като шеф на рекламата организация, а екранният доктор Тасев като съучастник на компанията. Не е ясно какво е довело до тоталния провал в връзките сред фамилиите, само че съгласно осведомени абсурдът бил сред Дани и Наум и в основата му били пари.

През есента двамата се похвалила, че старират общ бизнес и ще основават нови Инстаграм звезди. Двете двойки постоянно споделяха общи фотоси от разнообразни почивки. Уви, другарството им не изтрая дълго. Последната им обща фотография е от 17 февруари. Малко по-късно е настъпила и разлъката - както другарска, по този начин и работна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР