Доскорошната съпруга на Благой Георгиев - Eсмер, не прилича на

...
Доскорошната съпруга на Благой Георгиев - Eсмер, не прилича на
Коментари Харесай

Есмер заприлича на призрак

Доскорошната брачна половинка на Благой Георгиев - Eсмер, не наподобява на себе си след раздялата си с родния футболист. Професионалната танцьорка на аржентинско танго постоянно е била слабичка, само че в последните месеци е свалила още килограми и е замязяла на анорексичка. Освен това смени и визията си, като се боядиса руса. Видът й обаче плаши даже нейните правилни фенове, които под всяка нейна обява в “Инстаграм” й пишат да се вземе в ръце.

A post shared by Esmer Omerova (@esmerik8) on Jun 5, 2018 at 2:55pm PDT
“Много си отслабнала, не приличаш на себе си”, “Главата ти е станала несъразмерна с тялото” и “Русокото не ти отива, стани още веднъж брюнетка”, са единствено дребна част от отрицателните мнения под последните фотоси на Есмер в обществените мрежи.

A post shared by Esmer Omerova (@esmerik8) on Jun 6, 2018 at 12:31pm PDT
Есмер и Благой се разделиха през март по взаимно единодушие. След развода татарката си върна моминското име Омерова. Тя ще отглежда синът им Елай. На разлъка Георгиев остави на някогашната си обичана половината от добитото по време на брака имущество - ресторант в центъра на Москва, клиника за естетична хирургия и апартамент.

A post shared by Esmer Omerova (@esmerik8) on Jun 7, 2018 at 12:40pm PDT
Благой Георгиев има две деца и от някогашната гимнастичка Христина Витанова. След завръщането си в България той живее като ерген и се е отдал на нощни занимания.
A post shared by Esmer Omerova (@esmerik8) on May 20, 2018 at 10:30am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР