Доскорошната половинка на Кубрат Пулев Андреа проглуши ушите на цялата

...
Доскорошната половинка на Кубрат Пулев Андреа проглуши ушите на цялата
Коментари Харесай

Андреа, кого лъжеш? Шокиращи снимки по бански разкриха цялата истина за певицата

 Доскорошната половинка на Кубрат Пулев Андреа проглуши ушите на цялата общност със смешния си рев, че оповестените в последния брой на седмичника " Уикенд " нейни фотоси по бански са менте. Русокосата сексбомба изля горчилката си във връзка с медиите в трогателно намерено писмо, само че май няма аргументи да се сърди на никого, с изключение на на личния си вкус, за сензационните снимки.

Лупа.бг разгласява плажни фотоси на едрогърдата певица от 2016-а година, на които тя театралничи с безусловно същия бански, който свети във в. " Уикенд ", правилно, райетата са много по-разтегнати, само че това е единствено с помощта на качените килограми.

Иначе Андреа е известна измежду феновете си, че постоянно ретушира фрагментите си и употребява повече програмен продукт, с цел да наподобява добре, в сравнение с " ТАД Груп " да пробие сървърите на Национална агенция за приходите. Наскоро по този начин беше оплескала на фотошоп собствен кадър, че големите й бомби изглеждаха без зърна.

Не е редно толкоз известна и амбициозна жена - правилно, без необикновен гений да пее, да се отхвърля от себе си. В последна сметка даже с няколко десетки кг повече Андреа си остава извънредно секси и може да бъде сигурна, че доста мъже я избират тъкмо в това рубенсово амплоа, догонваща 90-100 кг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР