Доскорошната грация от ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова е

...
Доскорошната грация от ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова е
Коментари Харесай

Ренета Камберова си напомпа устните като чалгаджийка + кой потроши колата на грацията от ансамбъла

Доскорошната прелест от ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова е замязяла на чалга певица. 28-годишната брюнетка, която минаваше за най-красивата ни и симпатична гимнастичка, към този момент си е напомпала устните като фолк изпълнителка

Кадрите смутиха феновете й. „ Младо и хубаво момиче, за какво й би трябвало да се загрозява по този начин?”, недоумяват хората. Едва ли и приятелят й Благой е останал удивен от смяната във визията й.

На всичкото от горната страна Камберова претърпя противен случай тези дни. Световната шампионка и бронзова медалистка от игрите в Рио през 2016 година завари БМВ-то си със счупен челен прозорец. Бандитът обаче не намерил нищо за крадене, защото Ренета прозорливо не държала полезности в автомобила. Оказало се, че взломаджията е бил пийнал сега на акцията, а служителите на реда са съумели бързо да го задържат. Той е престъпно проявен.
За разлика от други гимнастички, които след края на кариерата си стават треньорки, Ренета Камберова си избра друго занятие. Повече от година тя управлява спорта в Пазарджик, написа "Уикенд ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР