Доскоро всички се възхищаваха на любовта и романтичните отношенията между

...
Доскоро всички се възхищаваха на любовта и романтичните отношенията между
Коментари Харесай

Идва ли краят на брака на Натали Портман

Доскоро всички се възхищаваха на любовта и сантименталните връзките сред Натали Портман и Бенджамин Милпие. Двамата неведнъж демонстрираха близостта между тях - и в обществото, и в обществените мрежи, даже и след 10 години брак и две деца.
 Натали Портман, Бенджамин Милпие и по какъв начин двамата отпразнуваха годишнина от сватбата си
Натали Портман и Бенджамин Милпие - 10 години по-късно

Обича ли актрисата да работи дружно със брачна половинка си

Но очевидно не всичко е толкоз красивно и безоблачно, колкото наподобява в профил. Както при множеството фамилни двойки, проблемите не подминават и Натали и Бенджамин.

В последно време все по-упорито се заприказва в общественото пространство за хипотетична невярност от страна на Милпие. Нещо, с което наподобява актрисата е наясно, откакто източник съобщи неотдавна пред People, че " Бенджамин осъзнава, че е направил голяма неточност и прави всичко допустимо, с цел да накара Натали да му елементарни и да запазят фамилията ".

Източникът прецизира и, че връзката му е била " краткотрайна и към този момент е завършила ".

До момента Натали резервира безмълвие по тематиката. Но фактът, че беше видяна сама в събота вечер на обществено събитие, породи подозрения.

41-годишната актриса участва на футболния мач сред Пари Сен Жермен и Клермон Фут 63 на стадион във Франция. Тя бе на трибуните и се усмихваше и забавляваше по време на мача. В даден миг бе уловена даже да поздравява Новак Джокович, който седеше няколко реда зад нея.
 Натали Портман споделя неуместните моменти от ролята си в
Натали Портман разкрива неуместните моменти от най-известната си роля

Когато си на 12 и всичко е в името на кариерата

Натали Портман се среща с бъдещия си брачен партньор, който е професионален танцьор и хореограф, по време на фотосите на кино лентата " Черният лебед ", през 2010 година Две години по-късно, на 4 август, те подписват брак и през днешния ден се радват на наследник Алеф (11) и щерка Амалия (5).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР