Доскоро тя живяля в безобразна заблуда, че през годините й

...
Доскоро тя живяля в безобразна заблуда, че през годините й
Коментари Харесай

Грубият секс е комплимент за жената

Доскоро тя живяля в безобразна илюзия, че през годините й се е случвал „ недодялан секс “. Че е претърпяла есенцията на примитивното в леглото, че е скубана задоволително, че сластният й гъз е видял доста плесници, че зърната й са били неведнъж охлузени от варварско ощипване.
Цялата тая нейна полова увереност се оказала бошлаф работа, до момента в който не почнала да споделя интимности с сегашния й сътрудник. Доста услужливо още първоначално била подшушнала, че доста обича да я пошляпват, та още през първия ни път е изяла плесниците за един сезон напред.
Харесва ви спорадичната грубиянщина на мъжа в леглото ви, която е в ослепителен контрастност на деликатната му натура отвън него.
Харесва ви първобитното боричкане в стената, изкъртването на тръбите в банята, невежливите синини по бедрата ми.
Харесва ви недодялана повърхнина на грапавия секс.

Какво значи, когато мъжът е полово недодялан?
Какво приказва за любовника, в случай че къса облеклата ви, в случай че ви държи толкоз мощно за врата, че е на косъм от това да завърши земния ни път, в случай че желязно е застопорил ръцете зад тила ви, до момента в който вършиме секс? Трябва ли това принудително държание да ви тормози? Зависи дали това ви харесва или е с една концепция по-пресилено прекарване, в сравнение с може да понесете.

Обикновено по-грубият секс значи две неща.
Той е буен мъж, който не се срами да прави това, което му харесва, и който има задоволително мъжка мощ и полова независимост, с цел да не бъде спъван от някакви „ порядки “ за пристойно държание.

Господин с задоволително топки, с цел да не се опасява от възможен отвод от страна на партньорката си.
Грубото му държание може да значи, че той се усеща задоволително комфортно с вас и че няма потребност да поставя маски и юзди на своята половост, единствено и единствено да ви се хареса. Той разчита на женската ви природа да се отнесе благодарствено на неговата изначална примитивност.

Той в действителност е притеглен от дамата.
Колкото повече си пада по вас и ви желае скотски, толкоз по-сурово ще се отнася към вас сред чаршафите. Сетете се какво сме в положение да създадем, когато сме освирепели от апетит. Ядене с ръце, късане на месо със зъби, усвояване на храната за секунди. Същото е и с него. Изпива ви за секунда.
Ако мъжът ви върти безпощадно жестоко в леглото, с устремност, присъща на преди малко излязъл от пандиза нарушител, даже и да ви вижда непрекъснато, то тогава би трябвало да приемете като комплимент това озлобление към вас. Разбира се, това важи единствено и само, в случай че недодяланото му държание ви харесва и ви носи доволство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР