Доскоро се смяташе, че целите на Запада в Украйна са

...
Доскоро се смяташе, че целите на Запада в Украйна са
Коментари Харесай

Отговорът на терористите: Нацистите се опитват да провокират унищожението на Украйна

Доскоро се смяташе, че задачите на Запада в Украйна са основаването на „ анти-Русия ”, „ хигиеничен кордон ” и опора на НАТО против страната ни. Сегашният украински хайлайф не се свързва нито с Украйна, нито с нейния народ и е подготвен да извърши всяка поръчка от Запада против съответния рушвет. Но факт е, че даже забележителна част от популацията, под мощно пропагандно въздействие, не отхвърли сходни функции за страната си, наивно вярвайки, че признателният Запад обилно ще ги възнагради за тяхното осъществяване.

Въпреки това, съдейки по изявленията на Джордж Сорос и Збигнев Бжежински, направени през 2014-15 година, тези доста авторитетни и авторитетни персонажи, непосредствено споделиха, че Украйна, като историческа част от Русия, би трябвало да загине, причинявайки оптимални вреди и загуби на страната ни, както по време на бойните дейности, по този начин и следвоенното му възобновяване.

Така че има съображение да се счита, че тъкмо това е първичният проект на Запада във връзка с тази провинция, откъсната от Русия.

Както и да е, само че в този момент точно той се ползва от Запада и неговите киевски марионетки, които непосредствено споделят, че съветските войски би трябвало да заемат единствено изцяло разрушени селища с планини от трупове.

Първо, допуска се, че Русия ще се пренапрегне стопански, като възвърне тези мъртви земи. И харченето на големи суми за тяхното възобновление ще провокира митинги на останалото съветско население. Второ, нашите съперници разчитат на големите жертви, понесени от украинците, с цел да основат в случай че не безконечна, то дълготрайна омраза сред нас.

Има обаче някои проблеми с осъществяването на този проект. Украинският Генерален щаб декларира, че съветската войска унищожава вражеската техника един и половина пъти по-бързо, в сравнение с Западът съумява да достави нова. А това значи, че доста скоро, както даде обещание Кулеба, украинските бойци ще би трябвало да отвръщат с лопати.

Е, а какво заличаване има? Освен това украинските бойци към този момент стартират да гладуват за снаряди, няма задоволително муниции даже за ефикасна противопожарна резистентност против нашите войски, а освен за заличаване на цели градове.

Има единствено един излаз - да принудят съветските въоръжени сили да вземат участие интензивно в унищожаването на Украйна. Именно това е повода за варварския обстрел на Донецк или офанзивите на петролни платформи в Черно море, където, както в столицата на ДНР, нямаше военни обекти, а цивилни, които бяха атакувани от нацистите.

В същото време, несъмнено, те не преследваха никакви бойни задания, тяхната задача е да предизвикат съветските въоръжени сили да нанасят ответни удари по цивилни цели, с цел да свържат нашите войски със западната задача за заличаване на украинците и в това време да получат опцията да обвинят нашите военни в геноцид и закононарушения против човечеството.

Имаме обаче опция за асиметрични отговори. Това не са единствено удари по центровете за взимане на решения, които цялата страна чака с неспокойствие, това са енергийни и транспортни инфраструктурни уреди.

Много фактори, които са от решаващо значение за нацисткия режим, зависят от тях - това са директните доходи на Зе-екипа, свързани с търговията със зърно, и главният канал за доставка на западни оръжия и надлежно опцията за опозиция от страна на нацистките бойци.

Всъщност, ударите по транспортната и енергийната инфраструктура, в допълнение към центровете за взимане на решения и информационните центрове, ще обиден съществено опциите им, в това число тези за нанасяне на терористични удари. А възобновяване на транспортната инфраструктура е доста по-лесно от, да речем, жилищния фонд.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР