Доскоро се смяташе, че изневярата е по-ясна от черното и

...
Доскоро се смяташе, че изневярата е по-ясна от черното и
Коментари Харесай

Три неща, които мъжете смятат за изневяра

Доскоро се смяташе, че изневярата е по-ясна от черното и бялото. Ако правиш секс с сътрудник, друг от този, с който имаш връзка, то сигурно си изневерил. В днешно време обаче концепцията за изневярата попада в сивата гама. Оказва се, че има леки вариации по тематиката. Господата имат вяра, че не е наложително дамата до тях да се отдаде скотски на непознат мъж, с цел да го смятат за невярност. Явно има три разнообразни неща, които непосредствено дават право на мъжа да се почувства рогоносец. Така де, откакто дамите и мъжете имаме друг метод за началото на една връзка, за какво да нямаме и разнообразни способи за нейния край. Кои са 3-те неща, правени от дамата, които мъжът до нея счита за невярност.

1. Пази секрети от него
Разбира се, не става дума да му споделяте по кое време за последно сте ходили до тоалетна или по кое време сте се самозадоволявали. Ако обаче криете информация за някакъв малък флирт в службата или за събитие, което го визира директно, без значение от аргументите, заради които сте я скрили от него, то сигурно към този момент имате една черна точка. С една дума, всичко, което криете от колегата си или лъжете за нещо, се смята за невярност от актуалния мъж.

2. Има прочувствена връзка с някой, друг от него
Някои мъже, съвсем като дамите, умият да основават прочувствени връзки с хора, разнообразни от непрекъснатите им сътрудници. Понякога обаче тази емоционалност прераства в полова спекулация. Самата концепция, че една жена е склонна да отдели сила и време за някого, с който не е в непрекъсната връзка, може да бъде сметнато от мъжа до нея за невярност.

3. Нарушаване на дадена дума
Доста от мъжете считат за изменничество, когато дамата до тях реши да наруши някои от разпоредбите, които са основани във връзката. Може и да сте в отворена връзка и да сте се съгласили на секс с други хора, само че даже и тогава, в случай че дамата не показа на мъжа до нея, че е срещнала нов ухажор, това може да се смята от нейния правоверен за невярност. Звучи шантаво, само че и самата концепция за отворена връзка е такава в нечии очи. За моногамните двойки, които нямат такова обилно отношение към шерването на индивида, който обичат с трети лица, даже единствено държането за ръце или целуването с непознати хора се смята за невярност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР