Доскоро се смяташе, че е редно мъжът като носител на

...
Доскоро се смяташе, че е редно мъжът като носител на
Коментари Харесай

Гейовете - учители на хетеросексуалните

Доскоро се смяташе, че е редно мъжът като притежател на дейното начало да си играе с женското тяло, да го завоюва, да го усвоява… Напоследък мъжкото тяло като че ли стана обект на предпочитание и завоюване, а дамите получиха опция напълно легално да се любуват на неговата хубост. Гей културата еротизира мъжкото тяло – в киното, малкия екран, на футболни мачове и тенис-турнири – и дамите започнаха да се затрогват и облагодетелстват от това. Освен това под въздействието на хомосексуалната просвета мъжете разрешиха на дамите да заиграят дейната роля в интимните връзки.

Какво, с изключение на нови полови техники и похвати, хетеросексуалните могат да научат от гейовете? Общуването с хомосексуални хора може да ни помогне да разберем повече за самите себе си и даже да станем по-щастливи. Докато не се срещнем персонално с хора, чиято полова ориентировка е друга от нашата, ние ще продължим да живеем, цялостни с предубеждения към „ другите “

Привържениците на еднополовата обич отприщиха половата фикция на дамите, пуснаха в деяние маниера за секса да се приказва непосредствено и намерено – ребром и недомлъвки. Езикът, с който се разказват половите връзки, се промени доста от края на 90-те години на предишния век до през днешния ден, тъй като методът, по който хомосексуалистите показват, или по-скоро се показват за своята половост, разсъни интереса на всички останали към чистия секс. Хората започнаха да се интересуват от секса като секс, незамърсен на романтика и усеща. Самата опция да приказваме намерено за секса, да го обсъждаме с другари и с сътрудници въздейства позитивно върху практикуването на секса.

Най-убедителният образец за въздействието на хомосексуалните практики върху хетеросексуалните е обвързван с мъжките гърди. Мъжете с огромна ненаситност ласкаят женските гърди, само че техните лични бяха подценена и неприкосновена територия. Мъжките полови двойки обаче отделят на тази част от тялото огромно внимание по време на еротичната игра. В резултат през днешния ден и много разнополови не подценяват мъжките гърди по време на еротичната въведения към секса.

Другото изобретение, което хомосексуалните практики внедриха в хетеросексуалните, се отнася до аналното навлизане. Много дами го откриха чак в този момент като наслаждение за себе си, въпреки че от дълго време преглеждат антични рисунки с сходно наличие. Аналното навлизане се трансформира в източник на приятност и за доста хетеросексуални мъже. Особено за по-младите, въпреки че те мощно се опасяват да не би пристрастеността им към това наслаждение да сложи под въпрос тяхната идентификация като мъже. Сексолозите настояват, че тези страхове са неоснователни.

В съпоставяне с въздействието на гейовете въздействието на лесбийките върху обществото е доста по-скромно. Женската еднополова обич постоянно е била по-прикрита и по-неагресивна. С лесбийството се изяснява всеобщото присъединяване на секс играчките в секса на хетеросексуалните. Друга заслуга на лесбийките е фаворизирането на клитора. Благодарение на тях, доста дами получават полов катарзис и се усещат пълноценни участници в половия акт.

Доминирането, фетишизмът, ексхибиционизмът и воайорството са общите множества сред гейовете и хетеросексуалните, които обичат „ рискованите “ завършения в секса.

Хомосексуалната просвета, която дълго време беше табу, стана част от общото културно пространство сред 1980 и 1990 година, когато разпространяването на заболяването СПИН по целия свят съответства със станалите все по-масови гей паради, стремящи се да легализират хомосексуалния метод на живот. Като направиха своя живот по-публичен и открит, хомосексуалните разшириха свободата и на останалите, отстоявайки правото на индивида да демонстрира присъщата му двоякост. Така всички получихме опция да одобряваме разнообразни функции и да демонстрираме в цялост своята двойствена природа.

Диалогът сред гейове и хетеросексуални също стана вероятен и точно този разговор даде на всички нас да разберем, че еднополовата обич може да бъде също толкоз разнообразна и променлива, колкото и еднополовата. Днес половата еднаквост стана просто една от многото наши идентичности. В хомосексуалния метод на живот обществото откри секс, който може да бъде обособен от любовното възприятие, и този „ чист секс “ се трансформира в нов пример за подражателство. Отдавна престанахме да възприемаме секса като активност за възпроизвеждане. По-скоро му се любуваме като на източник на несравнимо наслаждение, написа сп. "Бела ". Започнахме да желаеме и да търсим многообразие в леглото и да откриваме за себе си нови запаси на чувственото наслаждение.

Еднополовата обич се вписа в половите показа и практики на хетеросексуалните. Благодарение на гейовете сексът ни стана по-освободен, по-информиран, по-легитимен, по-разнообразен и по-интензивен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР