Доскоро Камелия беше от малкото фолкдиви, които залагаха повече на

...
Доскоро Камелия беше от малкото фолкдиви, които залагаха повече на
Коментари Харесай

И Камелия си смени носа, Деси Димитрова също се подлага на нова пластична интервенция

Доскоро Камелия беше от дребното фолкдиви, които залагаха повече на хубостта на естествените си черти, само че от последните фрагменти, които споделя в Инстаграм, ясно се вижда, че и тя към този момент е легнала под ножа, написа woman.bg.

Певицата, която постоянно се е радвала на утвърждението на почитателите, отнесе много рецензии поради решението, което взе за външния си тип, а точно да се подложи на ринопластика. Носът на Камелия е очевидно по-къс и чип, а някои от феновете ѝ я съпоставиха с Емилия, която също наскоро се реши на сходна намеса.

Може да се добави, че резултатът е толкоз забележим, колкото е и при друга нейна колежка - Преслава. Вероятно Камелия е решила да отдели повече време за себе си заради неналичието на задължения, наложена от пандемията.

Плеймейтката Деси Димитрова също е замислила да се подложи на нова намеса, излиза наяве от една от последните ѝ истории в обществената мрежа Инстаграм. На нея се вижда, че изкусителката е в клиниката на пластичния гуру доктор Николай Георгиев.
 И Камелия си смени носа, Деси Димитрова също се подлага на нова пластична намеса

Някои побързаха да предположат, че Деси е решила още веднъж да пипа гръдната си обиколка, само че плеймейтката по този начин и не е дала отговор на каква процедура се е спряла този път.

Съпругът на Елвира Георгиева е измежду най-хубавите пластични хирурзи у нас, като постоянно се грижи за тялото на Азис и някои от най-популярните родни хубавици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР