Доскоро фолкаджийката не можеше да се похвали с перфектна визия.

...
Доскоро фолкаджийката не можеше да се похвали с перфектна визия.
Коментари Харесай

Немислимото Се Случи С Емилия! Вижте Какво Извърши Новият Й Любим Жорж С Нея! Няма Да Я Познаете, Нови Снимки!

Доскоро фолкаджийката не можеше да се похвали с съвършена визия. Година откакто роди дъщеричката си Мира, певицата не успяваше да се втали.

Втората щерка на Коко Динев към този момент е на годинка, а майка й се бореше с непотребните килца от бременността си. Но към този момент е даже по-стройна, откогато даде живот на второто си дете от Динев. Тя се втали да нуезнаваемост, написа разкрития.ком.

„ Любовта прави чудеса ”, разясняват я нейни колежки. Бившата жена на хазартния необут обаче не спазвала никакви диети или изнурителни хранителни режими. Откакто е свободна, фолкаджийката се носи на крилете на любовта и не помни да се храни.



Тя освен че не се подлагала на никакви режими, нито брояла калории, само че през днешния ден е по-слаба от всеки път. Тя сваляла килограми, без да се усети и в този момент била като топола, фина и стройна.

Любовта й с арабина несъмнено й се отразява благотворно. Тя промени освен фигурата, само че и цялото си лъчение. Бизнесменът също има един провален брак с рускиня, която живее с новото си гадже зад граница.

Освен че наподобява съвършено, на прага на новия си живот с арабина Емилия споделя, че се усеща повече от прелестно.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР