Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и

...
Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и
Коментари Харесай

Доказаните професионалисти от МК „БАСТА“ ще се борят врачани да живеят по-добре

Дошло е време да кажем СТИГА на корупцията, беззаконието и властническото ръководство на община Враца. Местна коалиция „ БАСТА “ се афишира за: безвъзмездни детски градини; анулация на синята зона; създаване на общински паркинги; развиване на кварталите и селата; понижаване на общинските налози и такси.
На „ Местни избори `2019 г.” обединението се явява с цялостна кандидатска листа от 37 съветници – експерти с опит в разнообразни сфери, които имат познанията да създадат Враца по-добро място за живеене.
Водач на листата е Борислав Банчев – потвърден политик и в същото време човек от народа. Вече 20 години той е най-активния общински консултант, който неуморно и без боязън разобличава лъжите на ръководещите. Врачани знаят по какъв начин да го намерят. Знаят и че офиса на Банчев е постоянно отворен за проблемите им, а решените с негова помощ са доста. Избраният от врачани общински консултант Борислав Банчев се бори за богатството на хората - бори се за по-ниски налози, такси и усложнения.
Част от екипа на МК “БАСТА “ е доктор Чавдар Манов, който е отдал по-голямата част от живота си на грижата за здравето на врачани. След довеждане докрай на образованието си работи в Регионална здравна ревизия във Враца. Доказателство за професионализъм е издигането му в служебната подчиненост от лекар-ординатор през шеф на отдел, заместник-директор до шеф на институцията. Към момента е шеф на дирекция „ Надзор на заразните заболявания “. Като общински консултант доктор Манов ще работи за по-достъпно и качествено опазване на здравето, за понижаване на общинските налози, за вложения в крайните квартали и селата.
В кандидатската листа за съветници на МК”БАСТА” е и стоматологът доктор Димитър Димитров, който повече от 30 години се грижи врачани да са по-усмихнати. Той ще работи за слагането на жителите във фокуса на локалната власт, за повече вложения в дребните обитаеми места и кварталите, за реализирането на изнесени приемни по селата, посредством които да се подкрепя активността на кметствата, както и да се събере настояща информация за съответните проблеми и потребности на хората. Ще се бори врачаните, живеещи отвън центъра на града, да се усещат равнопоставени и да получават навременни и качествени услуги.
Сред нежните остриета на МК ”БАСТА” е Денка Димитрова - потвърден експерт с над 20-годишен опит в областта на опазването на здравето и правото. Повече от 10 години Денка е работила в Центъра за психологично здраве във Враца, а от 2000 година е един от одобрените и желаните юристи в района. Животът и проблемите на хората минават пред очите й, по тази причина постоянно оказва помощ с каквото може. Като общински консултант ще работи за смяна на отношението към жителите, за облекчение на административните и бюрократичните тежести, за даване на изнесени юридически съвещания по селата, за реализирането на непоколебим надзор върху търгове и публични поръчки, спазвайки прецизно правилата на бистрота, правдивост и правда.
Сред екипа на МК”БАСТА” е и Бойко Илиев - финансист и шеф на отдел в приходната организация. Врачани го познават като „ Бойко от Национална агенция за приходите “, който повече от 25 години работи в областта на финансите и данъчното обезпечаване. Той е човек, трансформирал работата си в персонална идея, помагайки на всеки, който потърси подпомагане. Негов лозунг е: „ Дисциплината ражда резултати “, по тази причина като общински консултант ще работи за смяна в модела на обслужване на жителите, за вдишване на персонална отговорност при неизпълнени обещания и ориентиране на повече средства и стратегии в селата и кварталите.
В кандидатската листа за съветници на МК”БАСТА” участват единствено потвърдени експерти в разнообразни сфери. Доверете ни се, с цел да работим за богатството на ВРАЦА и ВРАЧАНИ.
На 27 октомври подкрепете претендентите за общински съветници на МК ”БАСТА “ с №70 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР