Дошли сме в Спартак, за да му помогнем да оцелее

...
Дошли сме в Спартак, за да му помогнем да оцелее
Коментари Харесай

Двамата слависти в Спартак: Дошли сме да помогнем на отбора да оцелее във Втора лига

Дошли сме в Спартак, с цел да му помогнем да оцелее във Втора лига. Това обявиха за „ Петел ” дадените чартърен от Славия Мартин Ачков и Христо Иванов.

20-годишният Ачков е ляв бек, само че е играл и като ляв халф. Юноша е на ЦСКА. Няма късмет обаче да дебютира за мъжете под управлението на Стамен Белчев, защото поради интервенция на глезена отпада от групата за предсезонен лагер в Испания.

През предходната пролет Мартин е чартърен в Литекс, а предходната есен е в Славия. Попада в групата на „ белите ” за срещи в efbet лига, само че по този начин и не записва дебют.

„ Разбрахме се с господин Венци Стефанов, че на този стадий за мен ще е по-добре да отида във Варна, с цел да играя постоянно, да натрупвам опит и да се развъртвам. Мисля, че съм направил правилен избор, защото колективът в Спартак е страховит, а и има и положителни футболисти. Имам взор върху втория ешелон, където единствено Септември и ЦСКА 1948 са над другите. Всеки може да победи всеки, тъй че Спартак държи ориста си в свои ръце и в случай че даваме максимума от себе си и поддържаме непрекъснато положително игрово равнище, ще радваме прелестните ни последователи. ”, съобщи Ачков.



19-годишният Христо Иванов се оправя еднообразно добре в средата на терена – и като вътрешен полузащитник, и като външен. Юноша е на Славия, като за мъжкия отбор има 4 мача в елита.

„ На моите години е значимо да игра постоянно и по тази причина избрах Спартак. Хареса ми опцията да съм част от един упорит план и се надяваме с общи старания да го осъществяваме. ”, сподели Христо. Халфът не счита, че неналичието на синхрон и опит, и това, че още не са отракан отбор, ще им се отрази отрицателно в хода на шампионата.

„ Да, доста нови играчи сме, само че близо месец към този момент упражняваме дружно. Изиграхме и 6 контроли, а тази седмица ще имаме още три. Надявам се да влезем в пролетния полусезон уверени в силите си и от мач на мач да демонстрираме, че израстваме като тим. Няма страшни противници във Втора лига, тъй че няма от какво да се опасяваме. Силите на множеството отбори са изравнени, ние имаме нашите шансове за избавление и се надявам да се оправим по най-хубави метод. ”, добави Иванов.

--

На фотографията: Мартин Ачков (вляво) и Христо Иванов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР