Дошъл е моментът за намаляване на недоверието към Русия, заяви

...
Дошъл е моментът за намаляване на недоверието към Русия, заяви
Коментари Харесай

Париж се обяви за намаляване на недоверието към Русия, но не и за отмяна на санкциите

Дошъл е моментът за понижаване на недоверието към Русия, съобщи в Москва ръководителят на френската дипломация Жан Ив Льо Дриан, на фона на поддържаното от Франция разведряване на връзките с Русия, съобщи Франс прес.

" Моментът пристигна, моментът е удобен да работим за понижаване на недоверието ", сподели Льо Дриан след среща в наличието на френския министър на въоръжените сили Флоранс Парли и двамата им съветски сътрудници - Сергей Шойгу и Сергей Лавро.

Дойдохме да предложим от името на президента на републиката нов дневен ред на доверие и сигурност, акцентира още френският външен министър.

Тази среща във формат 2+2 в границите на междуправителствен разговор е първа след тази в Париж през 2012 година и изключително след анексията на украинския полуостров Крим от Русия през 2014 година, върнала атмосферата на Студената война в света, напомня Агенция Франс Прес.

Макар че приветства като позитивно събитие размяната на пандизчии за понижаване на рецесията сред Русия и Украйна, Льо Дриан сподели, че анулация на глобите против Москва ще е преждевременна, съобщи Ройтерс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР