Досегашният заместник-председател на Държавната агенция Разузнаване Атанас Атанасов е предложен

...
Досегашният заместник-председател на Държавната агенция Разузнаване Атанас Атанасов е предложен
Коментари Харесай

Очаквано: Кабинетът предлага Атанас Атанасов за нов шеф на разузнаването

Досегашният заместник-председател на Държавната организация " Разузнаване " Атанас Атанасов е препоръчан за назначение на управителната служба, откакто държавното управление гласоподава предложение за освобождение на настоящия ръководител Драгомир Димитров по негова молба. Освобождаването и новото предопределение би трябвало да бъдат одобрени с декрет на президента Румен Радев, предава Дарик.

Атанас Атанасов има дълготраен опит в системата за сигурнос т и дава отговор на законоустановените условия за заемане на длъжността ръководител на държавната организация.

Преди броени дни имаше спекулации, че точно той ще оглави тази служба.


48-годишният Атанас Атанасов е приключил военното учебно заведение във Велико Търново и следдипломна подготовка по интернационалните стопански връзки в Университета за архитектура, строителство и геодезия. Започва кариерата си през 1994 година в работа " Защита на средствата за връзка " във вътрешното министерство и поредно се издига от действен служител-разузнавач до шеф на дирекция преди да стане заместител на Драгомир Димитров през април тази година. Говори гръцки и британски, употребява сърбохърватски и съветски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР