Досегашният вратар и играещ треньор на вратарите на Етър (Велико

...
Досегашният вратар и играещ треньор на вратарите на Етър (Велико
Коментари Харесай

Христо Иванов сложи край на кариерата си

Досегашният вратар и играещ треньор на вратарите на Етър (Велико Търново) Христо Иванов постави завършек на футболната си кариера.

" Прекратявам спортната си кариера и въобще футболната си активност. Причината е, че подхващам друго предизвикателство в живота си ", заяви 40-годишният пазач.

" Благодаря на всички в Етър, както и на последователите на тима за поддръжката към мен през годините! Пожелавам триумф на отбора да се завърне там, където му е мястото ", добави Иванов.
 Етър се раздели с Калоян Митев
Етър се раздели с Калоян Митев

Разделихме се с него, като му предложихме да премине в Академик (Свищов)

Футболистът дойде в Етър през лятото на 2017 година, игра четири сезона в Първа лига, както и сезон и половина във Втора лига, а получи и повиквателна за националния тим. Със своите 114 мача за " виолетовите " в елита Христо Иванов изравни върха на Николай Донев по участия на вратар в " А " група. С мачовете във Втора лига участията му в шампионата са 127, а общо в кариерата му - над 430.

" Благодарим на Ицо за големия му принос към Етър през последните години! Рекордните му участия в елита с екипа на " виолетовите " са задоволително доказателство за постигнатото от него в нашия клуб. Пожелаваме му триумф в новите поприща ", съобщи президентът на Етър Деян Куздов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР