Досегашният управител на многопрофилната болница в Мездра д-р Илиана Михайлова

...
Досегашният управител на многопрофилната болница в Мездра д-р Илиана Михайлова
Коментари Харесай

Д-р Илиана Михайлова победи в конкурса за директор на МБАЛ Мездра

Досегашният шеф на многопрофилната болница в Мездра доктор Илиана Михайлова ще продължи да управлява лечебното заведение. Това реши комисията по желание на нов шеф, която беше образувана със заповед на кмета инж. Генади Събков. Конкурсът беше разгласен на 29 ноември м.г.
В сряда се организира втория стадий от конкуренцията. Тогава станаха ясни оценките от първия - комисията с ръководител Сашо Илиев e е дала 5.36 на доктор Михайлова и 4.42 на втория претендент - доктор Ганчо Пенев. Тъй като по разпоредба кандидат, който не е получил минимум 4.50 не се позволява до идващия стадий, доктор Пенев е подписал протокол и се е отдръпнал от състезанието.
На изявлението доктор Михайлова посочила забележителни знания и е получила оценка от 5.40, а с това междинна оценка от 5.38, с което е станала победител в конкуренцията.
Затова комисията ще предложи на общинския съвет, който е принципал на МБАЛ Мездра, да разпореди нов управнически мандат на досегашния шеф на лечебното заведение.
Вероятно решението на изпитната комисия ще бъде импортирано за утвърждение на последващо съвещание на общинския съвет в Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР