Досегашният треьнор на вратарите в Арда Стоян Колев се раздели

...
Досегашният треьнор на вратарите в Арда Стоян Колев се раздели
Коментари Харесай

Стоян Колев се раздели с Арда

Досегашният треьнор на вратарите в Арда Стоян Колев се раздели с клуба. Бившият национал няма да извършва повече треньорски функционалности. Колев пристигна в Кърджали през септември 2018-а, като влезе в щаба на Стойчо Стоев, а след това работи и със Стамен Белчев. Колев размени тогава Георги Шейтанов, който бе част от екипа на Елин Топузаков.

Сега отпред на " сините " застана Николай Киров-Белия. Той докара със себе си Тодор Попов, с който работи в Ботев (Пловдив). Попов е бил треньор на вратарите в Нефтохимик, Берое и Лудогорец. Освен него в щаба ва Белия влиза и Иван Кочев, с който също работи при " Канарчетата ".

Един от асистентите на Стамен Белчев - Владислав Януш, остава в клуба, само че ще работи като анализатор. В екипа на Киров остава и кондиционният треньор Антон Дончев.

Както е известно, Арда смени внезапно курса, подбуден от известни финансови усложнения. Клубът освободи съвсем всички чужденци. Един от тях - централният бранител Илия Хасани, към този момент мина в различен роден тим - Берое.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР