Досегашният президент на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ)

...
Досегашният президент на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ)
Коментари Харесай

Пламен Димитров беше преизбран за президент на КНСБ

Досегашният президент на Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) Пламен Димитров беше избран отново на поста. Това стана след гласоподаване на деветия постоянен конгрес на организацията, който се организира в два поредни дни в София.

За вицепрезиденти бяха определени Даниела Стоянова, Огнян Атанасов, Тодор Капитанов.

Пламен Нанков ще оглави Централната контролна комисия (ЦКК). За негови заместници бяха избрани Янка Такева, Валентин Вълчев и Райна Джагалова.

В заключителното си слово Пламен Димитров благодари на всички свои сътрудници за неуморната работа в интерес на хората. „Сигурен съм, че с това, което успяхме да създадем тук, за няколко дни в София, с всичките послания и достижения, с всички нови цели и заложени цели, можем умерено да се назовем почтени бранители на труда в България“, съобщи той.

„Искам да благодаря на всички, които се включват в новия екип“, сподели той и уточни, че следва повече работа, с цел да може, по думите му, хората да усетят повече грижата на КНСБ във всекидневието си. Той дефинира синдиката като „мощна сила“, без която България не би била същата и добави, че политиците и работодателите знаят това.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР