Досегашният президент на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ)

...
Досегашният президент на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ)
Коментари Харесай

Пламен Димитров беше преизбран за президент на КНСБ

Досегашният президент на Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) Пламен Димитров беше избран отново на поста .

Това стана след гласоподаване на деветия постоянен конгрес на организацията, който се организира в два поредни дни в София .

Деветият конгрес на КНСБ бе открит с химните на България и Европа, изпълнени от Орлин Горанов и детска вокална група. Форумът ще се организира в два поредни дни в „ Интер експо център “.

На деветия конгрес на КНСБ ще бъдат регистрирани постигнатите резултати през последните пет години. Ще бъдат обрисувани и целите на конфедерацията за идващите пет. Ще бъде показан отчет на комисията за промени и допълнения на устава на КНСБ. Ще бъдат признати и промени в устава. В сряда следва гласуването и избирането на новото управление.

Да участват на конгреса са поканени представители на български и задгранични институции. Сред тях са ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, вицепрезидентът Илияна Йотова, министри и депутати. Представители на конфедерации от 23 страни също се чака да участват на конгреса.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР