Досегашният общински съветник от ВМРО в Шумен Деан Станчев положи

...
Досегашният общински съветник от ВМРО в Шумен Деан Станчев положи
Коментари Харесай

Патриот, лежал в сръбски затвор, стана депутат на мястото на Ревизоро

Досегашният общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Шумен Деан Станчев постави клетва като депутат от " Обединени патриоти " на мястото на Емил Димитров-Ревизоро, който стана министър на околната среда и водите след ареста на Нено Димов поради водната рецесия в Перник.

Димитров беше определен като народен представител от Шуменския изборен регион и за това го заменя идващият в локалната листа Станчев, който е бележит член на партията на вицепремиера и боен министър Красимир Каракачанов.

Станчев беше втори мандат общински консултант. Още преди няколко дни той разяснява, че като най-важни цели си е сложил по-високите приходи и сигурност на популацията.

" Няма да върша нищо по-различно от това, което и до момента - ще защищавам ползите на всички българи ", сподели 37-годишният родолюбец, като акцентира, че в Народното събрание ще поддържа и всичко, което е потребно за Шумен и шуменци.

Станчев е един от известните деятели на Вътрешна македонска революционна организация. Той беше измежду стотиците националисти, блокирали напролет на 2017 година граничния пункт " Капитан Андреево " в опит да спрат български изселници от Турция да гласоподават на парламентарните избори.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР