Досегашният началник на сектор Охранителна полиция при ОД на МВР-Пловдив

...
Досегашният началник на сектор Охранителна полиция при ОД на МВР-Пловдив
Коментари Харесай

Комисар Венелин Младенов поема КАТ-Пловдив

Досегашният шеф на бранш " Охранителна полиция " при ОД на МВР-Пловдив комисар Венелин Младенов е новият началник на " Пътна полиция ". Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи под тепетата.

Венелин Младенов е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи от 12 декември. Той смени освободения преди няколко дни Димитър Димитров, който бе преназначен на друго пост в дирекцията. Днес по обяд той е бил показан пред състава и сътрудниците му от шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Йордан Рогачев.

" Комисар Младенов е експерт. Колегите го почитат и считам, че ще се оправи с провокациите на поста ", разяснява Рогачев. Комисар Венелин Красимиров Младенов е роден през 1971 година в Девин.

Започва работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 2000 година, когато е назначен за областен контрольор в Шесто районно управление (на МВР) Пловдив. Заемал е изпълнителски и управителни длъжности в районното ръководство. През 2017 година поема управлението на отдел " Охранителна полиция " към ОД на МВР-Пловдив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР