Досегашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов напуска политическите постове, тъй

...
Досегашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов напуска политическите постове, тъй
Коментари Харесай

Атанас Камбитов напуска политическите постове в Благоевград след загубата

Досегашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов напуща политическите постове, защото не желае да работи в съпротива, съобщи БТВ.

След 8-годишно ръководство в града, ГЕРБ загуби вота на жителите. С 56,61% Румен Томов завоюва на балотажа. В акцията си той сподели, че е водил чиста борба без компромати. Във „ Фейсбук” обаче Камбитов разгласява статус, в който се усъмни, че има пазаруване на гласове. Приложи и видео, на което се вижда „ наглата замяна на пари пред кметството на село Изгрев в деня на изборите”.



„ Мен ме поддържа Българска социалистическа партия в тази борба за кметския стол. Това, което е показано в този материал, аз нямам отношение към него. Има проверяващи органи, които да ревизират. Ние сме водели извънредно чиста акция, без да си позволим да купуваме гласове”, съобщи Томов.



„ Жителите на Община Благоевград желае ръководството да бъде обърнато към тях. Да има транспарантни публични поръчки, да има работа и индустрия в Благоевград”, добави Румен Томов.

„ Гонейки тези, огромните планове, изпуснахме елементарния човек. Завещавам един освежен град – от санираните блокове, стотиците детски площадки, зали, басейни. Всичко това благодарение на държавното управление. Надявам се той да продължи да развива Благоевград и да приключи плановете, които сме започнали”, бяха думите на Камбитов откакто стана ясна успеха му.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР