Досегашният израелски премиер Бенямин Нетаняху се отказа от връчения му

...
Досегашният израелски премиер Бенямин Нетаняху се отказа от връчения му
Коментари Харесай

Нетаняху върна връчения му от президента мандат за съставяне на ново правителство

Досегашният израелски министър председател Бенямин Нетаняху се отхвърли от връчения му от президента на Израел Реувен Ривлин мандат за сформиране на ново израелско държавно управление, откакто договарянията, водени от него, се провалиха, предадоха международните организации.

``
реклама

Нетаняху не съумя да събере поддръжката на задоволително депутати в Народното събрание, които да се причислят към възможна негова ръководеща коалиция и върна мандата през днешния ден на президента два дни преди приключването на крайния период. Израелското президентство заяви, че Ривлин натоварва противника на Нетаняху - Бени Ганц, с задачата да се опита да сформира на собствен ред израелски кабинет.

В Израел бяха създадени предварителни избори на 17 септември, само че нито партията на Нетаняху, нито обединението на Ганц съумяха да завоюват безапелационно, с цел да са в положение сами да сформират държавно управление.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР