Досегашният директор на дирекция Социална и жилищна политика в община

...
Досегашният директор на дирекция Социална и жилищна политика в община
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград М. Байкушев се раздели и с директора на Социална и жилищна политика Емилия Халилова

Досегашният шеф на дирекция „ Социална и жилищна политика " в община Благоевград Емилия Халилова напуща екипа на кмета Методи Байкушев и се връща на остарялото си работно място като основен контрольор в държавната организация за качеството на обществените услуги.

Мястото и в общината ще заеме Мила Соколова, която която познава работата в обществената сфера, защото е работила като, основен специалист „ Социална политика ” в общинската администрация при двама от кметовете на регионалния център. От през вчерашния ден със заповед на градоначалника като зам. кмет по Култура публично е назначен Станислав Кимчев.

След Нова година се чака мястото си да заеме и зам. кметът по Строителство, за което ви съобщихме. Постът, кметът поверява на благоевградчанка, която работи в едно от министерствата в столицата.

Припомняме, че според новата конструкция, препоръчана от градоначалника за гласоподаване на идната сесия на Общински съвет се редуцират директорските постове в дирекциите " Социална и жилищна политика ", " Образование " и " Култура. Последните две дирекции се управляваха от Симона Митова и Силвия Домозетска.

П. Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР