Досега в кариерата си на актьор Брад Пит е участвал

...
Досега в кариерата си на актьор Брад Пит е участвал
Коментари Харесай

Брад Пит: Ad Astra беше най-голямото предизвикателство в кариерата ми

Досега в кариерата си на артист Брад Пит е взел участие във войни, правил е кражби и се е изправял против съперници на боксовия кръг, само че той сподели, че най-голямото предизвикателство за него е била ролята на космонавт в научната фантастика Ad Astra, чиято премиера е през днешния ден на фестивала във Венеция, написа " Ройтерс ".

Във кино лентата 55-годишният Брад Пит в ролята на Рой БакБрайд повежда феновете на странствуване в далечните кътчета на Слънчевата система, откакто Земята е застрашена. Той търси татко си, изигран от Томи Лий Джоунс, който е липсващ преди 10 години по време на задача до Нептун.

Действието на Ad Astra се развива в близкото бъдеще. Човечеството е открило галактически станции на Луната и Марс, а МакБрайд се озовава измежду пустотата на космоса и внушителни пейзажи. Пътешествието скоро се трансформира в пътешестване към себе си, написа " Ройтерс ".

" Този филм е най-голямото предизвикателство в кариерата ми ", съобщи Пит, който е и продуцент на лентата, по време на конференция на фестивала. По негови думи историята е толкоз " деликатна ", че и най-микроскопичните неточности в монтажа, звука или гласа зад кадър биха могли да се окажат съдбовни за крайния резултат. " Беше едно непрекъснато изпитание просто да поддържаме салдото и да се погрижим историята да се развива по един тънък метод ", добави артистът.

Филмът е разказан посредством глас зад кадър от героя на Пит. Така научаваме неговата история и повече за взаимоотношенията му с неговия татко. По време на пътуването той се сблъсква с разнообразни трудности, в това число с врагове, в негостоприемната и самотна среда.

Ad Astra е едно от 21-те заглавия, които се борят за Златния Лъв на 76-тото издание на фестивала, който завършва на 7 септември.

На въпроса дали счита, че присъединяване му във кино лентата може да донесе първата му премия " Оскар " за основна мъжка роля, Пит отговори, че е удовлетворен, че фотосите са завършили. Той добави, че заглавието има какво да каже за това " кои сме ", " каква е нашата цел " и " за какво продължаваме ". " Така че аз съм доста любопитен по какъв начин ще бъде признат филмът ", сподели Пит.

В Ad Astra вземат участие още Лив Тейлър, Рут Нега и Доналд Съдърланд. Филмът потегля по българските кина на 20 септември. 
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР