Досега с каквото съм се захващал, съм се справял. Да

...
Досега с каквото съм се захващал, съм се справял. Да
Коментари Харесай

Новият борец срещу корупцията: Невинните няма от какво да се страхуват

Досега с каквото съм се захващал, съм се справял. Да се преборя с корупцията е сложна задача, само че аз ще се оправя. Като прокурор аз завърших единственото дело против народен представител за корупция, сподели Пламен Георгиев по Канал 3.

Има една прелестна латинска сентенция, която споделя, че почтеният не се опасява от нищо. Някои хора се притесняваха от новия закон и гласоподаваха срещу него. След това не им хареса моята персона. Може би има такива, които се тормозят, безапелационен беше той.

Внесохме изрече за лишаване против господин Прокопиев.Той приватизира Каолин и накара да се заплати за тази приватизация. Дружеството е платило единствено за себе си. Всички участници са били в сдружение с привлечени капитали. То е оценено за към 60 млн. лв., а е приватизирано за 7 млн. лева Ние установихме едно изцяло нелегално придобиване на дружество и в следствие то е продадено за 150 млн. Ние трябваше да кажем източника на тези пари дали е легален или не. Анализирахме източника, установихме, че е противозаконен и запорирахме активи на Прокопиев, които имат отношение. Фирмата „ Икономедия " нямаше общо с това. Ако реши, на следващия ден може да я продаде. Не целим запориране на медии, сподели още Пламен Георгиев.

„ В България е много болна тематика корупцията. Аз виждам няколко образеца, в които медии манипулират. Някои медии стопират да пишат за нещо, за което са писали преди този момент. Който дава пари, той поръчва музиката ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР