Досега едва ли сте имали причини да обновите безплатната версия

...
Досега едва ли сте имали причини да обновите безплатната версия
Коментари Харесай

Google Drive предлага повече опции и повече място за съхранение






Досега надали сте имали аргументи да обновите безплатната версия на Гугъл Drive, която предлага 15GB пространство за предпазване. Новите оферти на компанията обаче могат да ви разколебаят. Гугъл пуснаха няколко проекта под името Гугъл One, които дават доста повече благоприятни условия. Те оферират нова алтернатива за шерване на файлове с вашето семейство сходно на iCloud, като до шестима души могат да употребяват един проект и да разполагат със свое лично пространство. Освен това от Гугъл дават обещание по-добра поддържа, която ще ви разреши единствено с клик да се свържете с съветник за Drive и другите предлагани услуги. Досега това не беше допустимо без G Suite бизнес профил.

Прочетете още: Гугъл ще накара производителите на смарт телефони да зачестят с пачовете за сигурност

Ако желаете единствено повече място за предпазване на данни, то в новите проекти има и такова предложение. От Гугъл прибавят нов проект за 200GB против 3 $ на месец и проект за 2TB против 10 $ на месец (който преди беше 20 долара). Все отново компанията резервира и актуалните проекти от 100GB за 2 $ на месец и 30ТВ за 300 $ на месец.

Засега новите оферти са налични единствено в Съединени американски щати, само че по-късно тази година те ще бъдат задействани и за другите страни.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР