Досега дисплеите на смартфоните Pixel не блестяха с рекордно качество

...
Досега дисплеите на смартфоните Pixel не блестяха с рекордно качество
Коментари Харесай

DisplayMate даде своята най-висока оценка на дисплея на Google Pixel 3 XL

Досега екраните на смарт телефоните Pixel не блестяха с рекордно качество на изображението, само че в третото потомство фирмени телефони, Гугъл е надхвърлил себе си.

Според изказването на специалистите на лабораторията DisplayMate, OLED панелите в новите екрани на Pixel 3 XL заслужават най-високата оценка по всички индикатори наред с iPhone XS Max и Galaxy Note 9.

Специалистите на лабораторията DisplayMate оповестиха, че целият обстоен отчет за качествата на екрана в Гугъл Pixel 3 XL ще бъде оповестен на 15 октомври. Но още в този момент той може да получи оценката „А+“ , която се дава единствено на „най-добрите от най-добрите“. Гугъл е направил голяма работа, с цел да изведе качеството на екрана на своя нов флагмански смарт телефон на ново равнище.

Миналогодишният Гугъл Pixel 2 XL бе приет за един от най-хубавите смарт телефони на пазара, макар че не можеше да се похвали с топ-дисплей. Интернет колосът очевидно се е поучил от предходните модели и този път е сложил в своя нов флагман екран с оптимално допустимо качество.

Ще бъде забавно да разберем, с какво екранът на новия флагмански смарт телефон на Гугъл е по-добър от екрана на най-новия iPhone. Това ще стане ясно напълно скоро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР