Досега бяха подадени повече от 1200 истории на влюбени За

...
Досега бяха подадени повече от 1200 истории на влюбени За
Коментари Харесай

"Пещерска" жени три двойки в конкурса "Просто кажи "Да"

Досега бяха подадени повече от 1200 истории на влюбени

За трета поредна година „ Пещерска” ракия провежда акцията „ Просто кажи Да!”. Тя има за цел да насърчи сключването на брак, основаването на семейство и празнуването на този мотив по остаряла българска традиция. Популярната марка ракия, която съпътства постоянно фамилните празненства, ще поддържа три двойки в специфичния им ден с по 5000 лева. „ Пещерска “ ще се погрижи и за фото и видео снимането на сватбата и за обезпечаването на питиета. Всяка една двойка, която желае да подписа брак в границите на септември-декември 2018 година, може да вземе присъединяване в играта, като опише своята къса история на особено създадената уебстраница www.justsayyes.bg.

Там искащите би трябвало да качат изложение за себе си и своята мечтана женитба, обща фотография, а в случай че имат и снимано видео, това ще им донесе спомагателни точки. Колкото по-оригинално е наличието, толкоз по-голям е шансът да влязат измежду финалистите за огромната премия. Конкурсът продължава до 5 август. На уеб страницата могат да се записват и “сватбари “ - хора, които нямат проекти да се женят, само че желаят да наблюдават акцията, да поддържат някоя от кандидатстващите двойки и да вземат участие за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица 10 от сватбарите ще получават бутилка „ Пещерска “

„ В последните две издания акцията „ Просто кажи Да! “ се радваше на голям интерес и това ни кара да мислим, че доста от двойките държат да запазят ритуала на българската женитба. А „ Пещерска “ от дълго време е защитила своето място при празнуването на обичайните български празници и специфичните моменти за всяко семейство.”, разясняват от компанията-производител VP Brands International. При предните издания на “Просто кажи „ Да “ бяха споделени общо 1223 истории на любовта, а броят на всички участници доближава 10817 индивида.

Увеличава се броят на подписаните бракове, регистрира и националната статистика. 2017 година е била рекордна по подписани бракове, демонстрират данни на Националния статистически институт (НСИ). През предходната година в страната са регистрирани 28 593 юридически брака, което е с 1790 повече от 2016 година За последно взрив на подписани бракове е имало през 2005 година Ракията остава измежду най-предпочитаните алкохолни напитки за българина и наложително участва на всеки негов празник, изключително на сватбата. „ Пещерска “ се създава от лични лозови масиви при прецизен надзор на суровината и при затворен цикъл, който дава гаранции за цялостния развой – от развъждане и жътва на гроздето, до бутилиране и разпространяване в комерсиалната мрежа. „ Пещерска “ е първата българска ракия, наложила се в народен мащаб.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР